Izlagači

Belgrade Food Show je dugo očekivana prilika za proizvođače hrane da predstave svoje jedinstvene proizvode potencijalnim domaćim i stranim kupcima. Čast nam je da Vas pozovemo budete jedan od izlagača.

Ovo jedinstveno dvodnevno okupljanje biće prvi takav trgovinski sajam i konferencija u Beogradu i jugoistočnoj Evropi – „fancy food“ događaj sličan onom koji se svakog leta održava u Njujorku, SAD.

Za Vas, to je savršena prilika da predstavite svoje najnovije premijum i visokokvalitetne proizvode od voća, povrća, mesa i mleka, sretnete se s ključnim domaćim i međunarodnim kupcima i distributerima, upoznate ih sa svojim delikatesima i vidite šta rade drugi.

U isto vreme, na konferencijskom delu, saznaćete više o najnovijim svetskim trendovima, perspektivama srpske visokokvalitetne hrane, putevima do tržišta i prilikama za izvoz, stavovima i očekivanjima kupaca, uspešnim pričama…

Konačno postoji pravo mesto za Vas da pokažete kvalitet, ljubav i ideje iza svojih proizvoda, nešto naučite i napravite dobar posao.

Predstavimo svetu rastući potencijal srpske i regionalne industrije hrane i omogućimo ključnim međunarodnim kupcima da dožive njen autentičan kvalitet i karakter.

Prijavi se kao izlagač:

*opciono popuniti, moguće je odabrati više polja