Uspešno održan drugi Belgrade Food Show

Belgrade Food Show je jedinstvena prilika da se široj javnosti zemlje i regiona predstavi visokokvalitetna domaća hrana – „specialty food“– poznata po kvalitetu, tradiciji i inovativnosti.

Drugi po redu Belgrade Food Show, održan je u BELEXPOCENTRU 10-11. oktobra i okupio je najlepše ukuse odabranih proizvođača voća, povrća, domaće hrane, pića i specijaliteta iz Srbije i regiona, kao i glavne međunarodne kupce i distributere.

Događaj je pružio odličan pregled potencijala tržišta visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda Srbije i Zapadnog Balkana, kao i priliku za posetioce da pored upoznavanja sa najboljim što region nudi, dožive fuziju svežih i kreativnih ideja udruženih sa snažnom tradicijom u ovoj branši. Belgrade Food Show kao jedinstvena međunarodna manifestacija stvprila uslove za nove poslovne prilike, razmenu kontakata, sticanje novih znanja i razmenu iskustava.

Čak 115 proizvođača visokokvalitetne hrane uspešno je predstavilo svoje proizvode posetiocima, dobilo pohvale i sugestije i razmenili iskustva među sobom, a sa konferencijskog dela su poneli nova znanja za još bolji biznis i nastup na tržištima zemlje, regiona i šire.

Tokom dva dana, više od 750 posetilaca konferencije je slušalo 67 domaćih i inostranih stručnjaka i proizvođača koji su govorili o šansama srpske hrane, inovacijama i trendovima na tržištu, putevima do uspeha, očekivanjima kupaca, premijum brendovima, dok je više od 1300 ljudi

Posebno smo ponosni na više od 200 održanih sastanaka proizvođača sa kupcima i distributerima iz celog sveta, koji za izlagače bili možda i najvažniji.

Ponosni na uspeh koji smo postigli, radujemo se novim ukusima i uspesima.

Vidimo se sledeće godine!

us-aid-srb

Osetite deo sjajne atmosfere sa događaja:

Belgrade Food Show 2019 podržali su:

ministarstvo-poljoprivrede-logotip

Sponzori

Medijski partneri

Kompanije učesnice BFS 2019

home-made-company-logotip
vrtlari-logotip
bibli-logotip
basket-handmade-logotip
happy-honey-logotip