„Real Red Raspberry“ je porodična firma iz Bečeja koja se bavi proizvodnjom i preradom malina. Ceo naš posao se vrti oko malina – volimo ih, gajimo, i s umećem pretvaramo u premijum džemove i namaze.
Maline od kojih pravimo naše proizvode dolaze sa porodičnih plantaža, a kuvaju se cele i u malim serijama, tako da ostanu velikim delom sačuvane. Real Red Raspberry proizvodi su voćni namazi i light džemovi koji, s jedne strane, sadrže veoma visok procenat malina, a s druge, nizak sadržaj dodatog šećera.

Osim toga, naši namazi i džemovi su bez glutena, spadaju u niskokalorične proizvode i ne sadrže konzervanse i aditive. Planiramo da uskoro uvedemo novi proizvod, „Organski džem od maline“.

Svoje proizvode plasiramo u Srbiji kroz trgovinski lanac Delhaize kao i 40 prodavnica zdrave i delikatesne hrane. Takođe, prisutni smo i u Crnoj Gori, Češkoj, kao i na Bliskom istoku, a trenutno spremamo i prvu isporuku za Ameriku (Amazon).

Ove godine naš proizvod „Namaz od maline sa fruktozom, 80%” dobio je i prestižno priznanje Superior Taste Award u Briselu.