Zdravo svima, mi smo poljoprivredno gazdinstvo Brajović, ZuZu med. Bavimo se proizvodnjom meda i pčelinjih proizvoda preko 40 godina. Pčele selimo u zavisnosti od paše, pa tako prikupljamo med sa različitih područija Srbije. Jedan deo pčelinjaka je na Pešterskoj visoravni, a drugi deo pčelinjaka u selu Orašac. Naša matica ima preko 70 godina, a mi mlađe pčele svakog dana naučimo nešto novo od nje. Trudimo se da čuvamo prirodu i životnu sredinu i da širimo naš pčelinjak kako bi doprineli razvoju i očuvanju životne sredine.

Pčelinje proizvode i sami svakodnevno koristimo. Šećer smo u potpunosti izbacili iz ishrane, tako da kolače, i druge namirnice koristimo isključivo sa medom kao zasladjivačem ili začinom. :)))

U ponudi imamo veliki broj proizvoda. Neki od njih su bagremov med, livadski med, lipov med, šumski med, livadsko-šumski med sa Pešterske visoravni, kao i medovi sa dodacima – med sa polenom, med sa cimetom, med sa svežom kurkumom, sa divljom pešterskom borovnicom, med sa saćem, pergu, propolis kapi…