Piterija Ključ je  osnovana 2003 . godine u srcu Beograda i veoma je brzo prepoznata od stane svojih sugradjana kao mesto gde se proizvode prave domaće pite napravljene od ručno radjenih kora po tradicionalnoj recepturi, bez aditiva i veštačkih dodataka i uz poštovanje izuzetno visokih standarda kvaliteta.

U skladu sa savremenim načinom života i potrebama potrošača za brzim, ali  zdravim i funkcionalnim obrokom, Ključ. ulazi  u razvoj novog proizvodnog asortimana . Na taj način nastaje KEY BAR, potpuno nova linija zdravih voćnih barova.

Brend KEY BAR je 100% prirodan, RAW proizvod, bogat vlaknima koji zbog idealne kombinacije sladovane heljde i šljive omogućavaju organizmu da uvek ostane u balansu. Osnov svakog  KEY BAR-a su heljda i šljiva, a u zavisnosti od namene razlikujemo RESET I FOCUS koji u sebi sadrže prirodne prisutne šećere iz voća bez dodatog šećera, dok RELAX uz dodatak crne čokolade pruža zdrav voćni užitak bez  griže savesti.

Relax KEY BAR svojim izbalansiranim sastojcima sa dodatkom crne belgijske čokolade doprineće smanjivanju stresa i povećanju nivoa hormona sreće.Namenjen je ljudima koji žele da se na trenutak opuste i uživaju u proizvodu sa čokoladom vrhunskog ukusa.

Reset KEY BAR  namenjen je svima onima koji su stalno u pokretu.KEY BAR sa kafom je idealan za radjanje novog dana i zdrav način za podizanje energije.

Focus KEY BAR  predstavlja idealan spoj sastojaka sa kojima će koncentracija uvek biti na visokom novou.Osim što daju odličan ukus,djumbir i pomorandža su i jaki antioksidanti koji uz dodatak ekstrakta drevne biljke ginka poboljšavaju moždanu mikrocirkulaciju i memoriju.

…jer je ključ u pravim sastojcima!