Uspešno održan prvi Belgrade Food Show

Prvi Belgrade Food Show, jedinstveno okupljanje kupaca i distributera premijum i visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda sa odabranim proizvođačima iz Srbije i regiona, održan sa velikim uspehom.

Glavne „zvezde“ događaja bili su 80 proizvođača visokokvalitetne hrane, koji su uspešno predstavili svoje proizvode posetiocima, dobili nebrojene pohvale i sugestije i razmenili iskustva među sobom, a sa konferencijskog dela su poneli nova znanja za još bolji biznis i nastup na tržištima zemlje, regiona i šire.

Tokom dva dana, više od 600 posetilaca je slušalo 25 domaćih i inostranih stručnjaka i proizvođača koji su govorili o šansama srpske hrane, inovacijama i trendovima na tržištu, putevima do uspeha, očekivanjima kupaca, premijum brendovima…

Posebno smo ponosni na 137 sastanaka proizvođača sa kupcima i distributerima iz celog sveta, koji za izlagače bili možda i najvažniji.

Prvi Belgrade Food Show je opravdao i prevazišao očekivanja, zahvaljujući poverenju koje su nam ukazali proizvođači, posetioci, učesnici i partneri.

Vidimo se sledeće godine.