Belgrade Food Show

BFS 2019

Dobro došli na Belgrade Food Show!

Belgrade Food Show 2019 je osmišljen kao prilika da se široj javnosti zemlje i regiona predstavi visokokvalitetna domaća hrana – „specialty food“– poznata po kvalitetu, tradiciji i inovativnosti.

Drugi po redu Belgrade Food Show, održaće se u BELEXPOCENTRU od 10-11 oktobra i okupiće najlepše ukuse odabranih proizvođača voća, povrća, domaće hrane, pića i specijaliteta iz Srbije i regiona, kao i glavne međunarodne kupce i distributere.

Događaj pruža odličan pregled potencijala tržišta visokokvalitetnih prehrambenih proizvoda Srbije i Zapadnog Balkana, kao i priliku za posetioce da pored upoznavanja sa najboljim što region nudi, dožive fuziju svežih i kreativnih ideja udruženih sa snažnom tradicijom u ovoj branši. Belgrade Food Show je jedinstvena međunarodna manifestacija koja stvara uslove za nove poslovne prilike, razmenu kontakata, sticanje novih znanja i razmenu iskustava.

Belgrade Food Show je jedinstven konferencijsko-izložbeni događaj koji postavlja standarde u oblasti promocije visokokvalitetne hrane i predstavlja jedinstven spoj autentičnih tradicija, ljubavi prema hrani i inovacija koji srpsku i regionalnu hranu čini tako posebnom.

Vidimo se na Belgrade Food Show 2019!

Kompanije učesnice BFS 2019

home-made-company-logotip
vrtlari-logotip
bibli-logotip
basket-handmade-logotip
happy-honey-logotip